Ποιοί Είμαστε

50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Παύλος Μανωλόπουλος και Συνεργάτες

Η Δικηγορική Εταιρεία «ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» συστάθηκε το Φεβρουάριο του 2012 από τον Παύλο Μανωλόπουλο και μία ομάδα σταθερών συνεργατών του. Αποτελεί ουσιαστικά τη συνέχεια του δικηγορικού του γραφείου, το οποίο ιδρύθηκε και λειτούργησε στην Αθήνα από το 1966 και από το 1990 με εγκατεστημένο επί σειρά ετών υποκατάστημα στα Τίρανα Αλβανίας.

Καθιερώθηκε δε ως δικηγορικός σχηματισμός πλήρους νομικής κάλυψης σε επίπεδο τόσο συμβουλευτικής όσο και μαχόμενης δικηγορίας. Απαρτίζεται από άρτια καταρτισμένους δικηγόρους με δικαστηριακή εμπειρία, οι οποίοι παρέχουν ολοκληρωμένες νομικές συμβουλές και υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες σε όλους του κλάδους του δικαίου με έμφαση στο Εμπορικό-Εταιρικό δίκαιο και στο Αστικό Δίκαιο.

Άρτια Καταρτισμένοι Δικηγόροι
Ευρύτατο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Γραφείων
Συνεχής Προσπάθεια για Εξέλιξη και Ανάπτυξη

Έχει σχηματίσει ευρύτατο δίκτυο συνεργαζόμενων γραφείων σε ολόκληρη τη χώρα (όπως ενδεικτικά Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Αγρίνιο, Κυκλάδες, Τρίπολη, Σπάρτη, Κρήτη, Ρόδο), αλλά και σε αρκετές χώρες του Εξωτερικού (π.χ. Κύπρος, Βουλγαρία, Αλβανία, Γερμανία, Ρωσία). Είναι, έτσι, σε θέση να αναλαμβάνει και να χειρίζεται υποθέσεις εκτός της έδρας της, αλλά και εκτός της ελληνικής επικράτειας.

Συνεργάζεται στενά με έμπειρους και άρτια καταρτισμένους συμβολαιογράφους, με καταξιωμένους συμβούλους διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, με εξειδικευμένους οικονομικούς και φοροτεχνικούς συμβούλους. Επίσης συνεργάζεται με κορυφαίους συμβούλους επιχειρήσεων, παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες της και προωθώντας την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επενδυτικών κινήσεων και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

Αξιοποιεί την άριστη υποδομή, τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό και τη διαρκή ενημέρωση και συγχρόνως εστιάζει στη δημιουργία ανθρώπινης σχέσης και τη διατήρηση προσωπικής επαφής με τους πελάτες της.

Ευρύτατη γκάμα πελατολογίου

Με συνεχή προσπάθεια και με σεβασμό στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών της, επιτυγχάνει το βασικό της στόχο, που είναι η παροχή νομικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Η Εταιρεία έχει χειριστεί και διεκπεραιώσει επιτυχώς υποθέσεις ευρύτατου πελατολογίου. Αυτό αποτελείται από γνωστές επιχειρήσεις με δραστηριότητα ιδίως:

Στη βιομηχανία
Χαρτοποιΐες, βιομηχανίες παραγωγής αλουμινίου κ.α.
Στις κατασκευές
Τεχνικές και Κατασκευαστικές εταιρείες
Στην εμπορία κοσμημάτων και συναφών ειδών
Στις ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις
Στην εστίαση και την οινοποίηση
Στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
Αιολικά πάρκα και φωοβολταϊκά πάρκα
Στην ανακύκλωση και διαχείριση αποβλήτων
Εταιρείες διαχείρισης & εμπορίας ανακυκλώσιμων υλικών και αποβλήτων, ΚΔΑΥ, εναλλακτικής διαχείρισης υλικών κ.α.
Στη διαχείριση και αξιοποίηση οικιστικών και εμπορικών ακινήτων
ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Τομεις Δικαίου που Διακρινόμαστε

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από άρτια καταρτισμένους δικηγόρους με δικαστηριακή εμπειρία, οι οποίοι παρέχουν ολοκληρωμένες νομικές συμβουλές και υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Γνωρίστε τους Συνεργάτες μας

Οι συνεργάτες της εταιρείας μας με συνεχή παρακολούθηση της νομοθεσίας και νομολογίας αλλά και με διαρκή ενημέρωση για τις σύγχρονες οικονομικές, επιχειρηματικές, κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις εστιάζουν στην βαθιά κατανόηση των υποθέσεων και παρέχουν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τελευταία Νέα

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τους τομείς δραστηριότητας και τις υπηρεσίες της δικηγορικής μας εταιρείας.